17. joulukuuta 2015

Takomolaisten fiiliksia Onrampilta & Joululahjavinkki

- Syksyn mittaan Crossfit Takomolla aloitti monta uutta Onramp- kurssia. Monia eri lähtökohtia ja tavoitteita, mutta kehitys on ollut huikeaa. Kyselimme muutamat kysymykset fiiliksistä, syksyllä aloittaneilta Caritalta ja Mikalta-

Untitled

1.) Kauanko olet harrastanut CrossFittia? Urheilutausta ennnen CrossFittia?Carita : Olen harrastanut crossfittiä 3kk. Ennen sitä kaverin kryptiset Crossfit Heiaheia postaukset herätti kiinnostuksen ja käynti kaverin treeneissä sai ilmoittautumaan on-rampille. Aiemmin olen harrastanut ulkoilua ja salilla käyntiä, juoksua 4 vuotta.


Mika: CrossFittia olen harrastanut 3 kk. Urheilu taustaa minulla ei juuri ole, joskus lapsena pelannut jalkapalloa ja jääkiekkoa.


2.) Mitä mieltä Takomon On-Rampista? Fiiliksiä kurssin jälkeen.Carita: Fiilikset kurssin jälkeen oli että pakko oppia lisää ja ÄKKIÄ, koukuttava laji. Takomon ohjaajat ovat tarkkoja että osaa tekniikan ennen kuin saa lisätä painoja mikä tuntui joskus todella masentavalta vaikka olikin omaksi parhaaksi. Aina niin positiiviset ohjaajat motivoivat jatkamaan koska jaksoivat kannustaa kun itsestä tuntui ettei osaa mitään. Kurssista jäi positiivinen kuva ja sain hyvän kokonaiskatsauksen siihen mitä on luvassa mikäli jatkaa. Suosittelen!


Mika: Takomon On-ramp oli mielestäni hyvin toteutettu. Kaksi valmentajaa koko kurssin ajan varmisti sen, että kakki saivat tarvittavaa opastusta. CrossFit sanastoon olisin kaivannut lisää apua, kaikki lyhenteet ja liikkeet ei jää heti mieleen. Kokonaisuudessaan kurssista jäi hyvä fiilis.


3.) Mitä kurssilla käytiin läpi?


Carita: Kyykkyjä joka lähtöön!! Mystiset lyhenteet ja nimet saivat vihdoin merkityksen.  Alkulämmittelyssä hauskoja liikkeitä, huono liikkuvuus paljastui heti alkumetreillä... Tuli mieleen ala-asteen jumppatunnit kun tehtiin esim. mittarimatoa. Opin normiliikkeiden lisäksi paljon uusia kehonhuolto juttuja ja olen jo hankkinut kotiin kaksi tennispalloa jotka teipattu yhteen.Mika: Kurssilla käytiin läpi erilaisia liikkeitä ja erityisesti niiden oikeaa tekniikkaa. Myös eri tyyppisiä harjoitus tapoja oli. Niihin liittyy edellä mainittuja lyhenteitä esim. EMOM, AMRAP, jne.

Näiden lisäksi kurssin yhdellä tunnilla käytiin läpi WODconnectin käyttöä, se on lähes pakollinen sovellus, jonne voi merkata tulokset ym. tietoja omista harjoituksista.4.) Hetki joka jäi mieleen kurssilta, esim onnistuminen?


Carita: Päällä/käsilläseisonnan harjoittelu oli vähän pelottavaa. Kun sain luvan lisätä ensimmäisen kerran painoja tankoon oli mahtava fiilis, liike oli Strict Press.


Mika: Ei mitään yksittäistä onnistumista tule mieleen, mutta se tunne kun huomaa, että on kehittynyt fyysisesti lyhyessäkin ajassa on aivan mahtava.5.) Paras asia CrossFitissa/ lempiliike?


Carita: Vaikea nimetä yhtä parasta asiaa crossfitissä. Niitä on monta

- totaalinen nollaus työpäivän jälkeen, treeniin on keskityttävä huolellisesti ja samalla päivän työasiat unohtuu

- ihanat treenikaverit! Boxille on aika kiva tulla, yhteishenki on hyvä

- se että opittavia asioita on niin paljon, aina löytyy uusi haaste

Lempiliike on Power clean & split jerk - on haasteellista muistaa tehdä jokainen vaihe oikein. Inhokki on burpee.

Seuraavaksi haluaisin kesyttää köyden ja saada edes yhden leuanvedon


Mika: Parasta CrossFitissa on sen monipuolisuus ja soveltuvuus lähes kaikille. Lempi liike on tällä hetkellä srtict press.


Untitled
Joululahjavinkki
Mikä olisikaan parempi joululahja, kuin satsaus omaan, perheenjäsenen, tai vaikka ystävän aktiivisuuteen Crossfit- alkeiskurssin muodossa? Samalla uusi harrastus, ja sen kautta taatusti laadukkaampi vuosi 2016!
Tammikuun Onramp-kurssi on nyt myynnissä tarjoushintaan 199 € (ovh 230 €). Paikkoja on enää muutama jäljellä! Tarjous on voimassa Joulukuun.
-CrossFit Takomon kuukauden kestävä alkeiskurssi (tunti kolme kertaa viikossa).04.01 - 29.01.2016 Paikalla on aina kaksi valmentajaa ja ryhmäkoko on pieni (12 henkilöä).
HUOM! 6.1 on loppiainen, joten tunti on samaan aikaan mutta torstaina 7.1.2016.
Maanantai - keskiviikko - perjantai 17-18
lisätietoa ja ilmottautuminen kurssille linkistä:

Myös helmikuun Onramp on jo myynnissä normaalihintaan 230 €
-Kurssi kestää kuukauden ajalla 01.02 -26.02.2016
Maanantai ja perjantai 19:30-20:30. Keskiviikko 17-18.

lisätietoa ja ilmottautuminen kurssille linkistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti