31. lokakuuta 2015

Pohja kuntoon ja perusliikkeet haltuun

Tällä hetkellä mulla on hirveen hyvä fiilis treenien suhteen, ja halusin vähän avata teille mun ajatuksia!

Untitled
Helsinki Showdown ja Takomolla treenaaminen on saanut meikäläisen älyämään miten tärkeää tässä lajissa oikeasti on keskittyä hyvän pohjan rakentamiseen. Helsinki Showdownin lajeissa oli sellaisia perus voimisteluliikkeitä, jotka vaan pitää olla hallussa jos haluaa pärjätä kisoissa. Kuten, leuat, toestobarit, ringdipit ja käsilläkävely!

Takomon koutsit: Tero ja Baláz antoi mulle huikean hyvät progressiot jotka kehittää yläkropan voimaa ja juurikin näitä liikkeitä. Ja nyt, jo parin viikon jälkeen huomaan kehitystä voimissa.
Viime viikolla esimerkiks sain ensimmäisen raa'an leuan myötäotteella. Kyllä! Vaikka tätä lajia oon jo kohta vuoden treenaillut ensimmäinen tuli vasta nyt. Aloitin liian aikaisin kippailemaan, enkä kehittänyt lähes ollenkaan raakoja leukoja.

Takomolla keskitytään hyvään pohjaan jokaisen treenaajan kohdalla, josta on valtavasti hyötyä kehittymisen kannalta nyt ja tulevaisuudessa. Esim. leukojen kippaamista ei saa aloittaa ennen kun saa 5 raakaa leukaa.

Musta tuntuu hyvältä ja varmalta treenata, kun tiedän että kehitystä tapahtuu jos vaan itse jaksan tehdä ahkerasti progressioita!
Iso kiito siis Terolle ja Balázille kun autatte näiden heikkouksien kanssa, ja jaksatte "välillä" (aina) katsella mun turhautumisia. :D
--

Untitled

Jos te haluatte aloittaa Crossfit- treenit paikassa jossa 2 osaavaa koutsia välittää teidän tekniikoista, kehittymisestä ja hyvän pohjan rakentamisesta niin vuoden viimeinen Onramp eli Crossfit-alkeiskurssi Takomolla alkaa ens maanantaina. Sinne on enää muutama hassu paikka jäljellä!
-hinta kurssille on 230e ja opiskelijoille 199e
-Alhalla linkki ilmottautumiseen

Käykää myös lukemassa Teron ja Balazin esittelyt Takomon sivuilta! :)

takomo_mainsite_seuraa_photo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti