8. syyskuuta 2015

Tough Viking & Ghetto Snatch

Viime viikonloppu oli melko tapahtumarikas ja fyysisesti hiukan raskas. :D Ohjelmassa oli jos jonkunlaista urheilusuoritusta.

Perjantaina kokeiltiin Helsinki Showdownien 2. karsintalajia ensimmäisen kerran ja taas jäi hiukan fiilis että olis ollut varaa parantaa, joten tein karsinnan sunnuntaina uudelleen. Kirjotan 2. lajista kuitenkin myöhemmin lisää!

Lauantaina vuorossa oli Tough Viking. Juostiin "Lean In Five Weeksin"  kanssa samassa lähtdössä, ja siinä porukassa oli kyllä fiilis katossa jo heti alkulämmöistä lähtien!

Untitled
Untitled
Muutama este tuli hiukan yllärinä, en ollut jotenkin ajatellut että parilla esteellä ollaan oikeasti ihan kokonaan vedessä ja uidaan. :D Nää vesiesteet oli munmielestä kuitenkin just ne parhaat, pikku virkistäytyminen matkalla teki hyvää!
Kahta estettä en saanut suoritettua radalla, jotka oli ramppi ja köysikiipeily. Harmitti kyllä! Köysikiipeilu oli NIIN lähellä, ja olin jo yli puolenvälin kun ote vaan lipes liukkaasta köydestä ja mätkähdin alas. Ei auttanut, kokeilin vielä uudestaan, mutta tyydyin sitten painamaan 30 burpeeta.
Oli kyllä hauska tapahtuma! Kaikki tuntemattomatkin tsemppas läpi matkan toisiaan, autto esteillä ja heitti yläfemmoja. Ens vuonna todellakin uudestaan!

--

Sunnuntaina kävin nostamassa Ghetto Snatchin- osakilpailussa Crossfit 8000 Espoossa. Hyvää harjoitusta nostaa paineen alla, ja voi kyllä mua jännittikin aivan sairaasti aina omalla nostovuorolla! :D
Sain tulokseksi: Tempauksesta: 45kg ja Työnnöstä: 65kg.
Harmitti vähän kun 50kiloa tempauksesta ei tullut ylös tällä kertaa, mutta toisaalta 65kiloa on uus ykkösmaksimi työnnössä. 

Untitled

Untitled

Nyt täytyy ottaa rauhallisemmin treenien suhteen alkuviikko, kroppa ei oo viikonlopusta kovinkaan väsyneen tuntunen, mutta varmasti kaipaa vähän lepoa. Jos jotain oon tässä puolen vuoden aikana oppinut, niin levon tärkeyden. Mulla on monesti fiilis, että voisi painaa vaikka kuinka monta päivää treeniä täysillä putkeen, mutta ei siitä pidemmän päälle ole suurta hyötyä vaan seinä tulee jossain vaiheessa vastaan. Muistakaa tekin levätä, ja vaikka päättää jo etukäteen lepopäivät jos niiden pitäminen muuten tuntuu hankalalta! :)

-Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti