4. elokuuta 2015

Viime viikon treeneistä

Viime viikko oli hyvä treeniviikko, jäi tosi hyvä fiilis kaikinpuolin! Treenit vaikuttaa aika vahvasti mun mielialaan ja tuntuu että olinkin normaalia hyvätuulisempi viimeviikolla.. :D
Parhaiten mieleen jäi keskiviikon-  ja sunnuntain iltatreenit sekä myös perjantai aamutreeni!

Keskiviikkona aloitettiin skillitreenillä jossa väännettiin 10min emomina omia heikkouksia. Oon vähän vaihdellut näitä, koska niitä heikkouksia on niin paljon. Mutta pääasiassa oon tehnyt 4viikko nyt tässä treenissä pistoolikyykkyjä ja käsilläseisontapunnerruksia. Oli kiva huomata näissä kehitystä! Vähän aikaa sitten oikean jalan pistooleja ei mennyt yhtään, keskiviikon treenissä sain tehtyä molemmilla jaloilla 5/5 koko treenin läpi.

Wodina keskiviikkona oli tälläinen setti:

12min timecap

15-10-6 thruster / muscleup 
En tosiaan päässyt siis treeniä loppuun, thrustereihin laitoin vain 35kg, 40kg sijasta ja muscleupit tein kumpparilla. Tästä jäi silti hyvä fiilis! En ole ennen edes oikeen kokeillut muscleuppeja kuminauhan avustuksella, mutta nyt sain niitä tehtyä muutamankin putkeen. Siistiä, pienet on ilot :D

Untitled

Sunnuntaina tehtiin alkuun erilaisia liikkeitä jotka harjoittaa muscleupin tekniikkaa, nämä ei ihan sujunut multa, mutta hyödyn varmasti näkee tulevaisuudessa! 

Sununtain treeni oli kuitenkin huippu!

Every 3min, for 24min

Run 300m
10 high box jump overs
1 rep max clean

Tykkään juosta ja juoksu kulkikin koko treenin ajan, boxit tein askeltaen. Cleanit aloitin 62.5kilolla, mutta jo tokalla kiekalla lisäsin 65kiloa kun tuntu niin keveältä. 65kiloa tosiaan oli mun entinen ykkösmaksimi rinnallevedossa ja ihmettelin vähän sen keveyttä.. Treeni suju loppuun asti tasasta tahtia, tykkäsin tästä tosi paljon! 
Tulos oli rinnallevetojen yhteenlaskettu kilomäärä, joka mulla oli 1x 62.5kg + 7x 65kg = 517,5kg

Kun tangossa oli jo valmiiks tarpeeks painoa, oli loppuun vielä pakko vähän kokeilla josko rinnalle nousis enemmänkin kun se 65kg. Nostin ensin 67,5kg ja kokeilin vielä 70kg, sekin nous tokalla yrittämällä! Molemmat tuli siis raakana.. vielä kun sais etukyykkyn ja työntöön lisää voimaa.. 

Harvemmin oon kirjottanut ihan näin yksityiskohtasesti treeneistä, mutta viime viikko oli vaan niin täynnä hyviä treenejä joista nämä jäi parhaiten mieleen. :)

Jottei menis liian ärsyttäväks "kaikki on ihanaa" hehkutukseks, pakko jakaa maanantaiaamun lenkki fiiliksiä..

Untitled

Alarivin eka kulma kuvastaa aika vahvasti mun fiiliksiä.. Selfiet ja tilan päivittämiset jäi ja jääkin yleensä tekemättä..
Mutta jossain vaiheessa lenkkiä rupes hiukan ärsyttämään kun kuulokkeet ei toiminut, sportstracker näytti ihan omiaan ja eksyin matkalla (Paloheinässä)... Puhelin lens hetkellisesti ranteesta pusikkoon, kunnes keräsin itteni ja jatkoin matkaa.  Tuli just sellainen fiilis että ens kerralla jätän kaiken tekniikan vaan mielummin kotiin. :D 

Hohdokkaampia lenkkejä loppuviikkoon toivottavasti!

-Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti