30. elokuuta 2015

Syysfiilistelyä

Mä tykkään syksystä ihan superisti. Syksyllä usein tapahtuu paljon kaikkea ja oon astetta aktiivisempi. Mulla on myös synttärit syksyllä. Heheh.
Kesällä helposti jumitun lomamoodiin ja tuntuu etten oikeen saa mitään aikaseksi. Vaikka välillä onkin hyvä ottaa vähän iisimmin, syksy, raikkaat aamut, pienet muutokset arkeen ja kivat tapahtumat on oikeen tervetulleita juttuja!

Oltiin eilen illala juoksemassa Minight Run:
Untitled

Untitled

Ihanan energinen tapahtuma, huikeet maisemat, valot ja ilotulitukset matkalla! Mun juoksutahti kiihty jokasella musapisteellä varmaan kaksinkertaseks ja sitte oli pakko himmailla ennen seuraavaa pistettä :D
Aikaa eilen kympin hilppomiseen meni 48,55min. Toi olis kiva tapahtuma vaan hölkkäillä ja fiilistellä, mutta lähdössä on aina sellaset energiat että tekee mieli lähteä juoksemaan vähän kovempaa!´

--

Ennen juoksua aamupäivästä käväsin tsekkaamassa upouuden CrossFit Takomon Pitäjänmäessä, joka avaa ovensa ensi viikolla. Sali oli saatu tosi makeeseen kuntoon jo heti näin alkuun! Kannattaa käydä katsastamassa jos eksyy vierailulle näille kulmille, tai etsii boksia jolla treenata.
Untitled
Untitled
Huikea teksti ja oikea asenne!

--

Tän viikon torstaina julkaistiin myös ensimmäinen Helsinki Showdownin laji: 
Untitled

Tein lajin ensimmäisen kerran jo torstai aamulla, mutta aion kokeilla uudestaan ja mahdollisesti parantaa tulosta vielä tänään.
Kirjoittelen alkuviikosta lisää karsinnoista ja miten laji meni! Voitte myös käydä lukemassa TÄÄLTÄ miksi osallistun karsintoihin. :)

Nyt tarttis varmaan vähän liikutella eilisestä jumiutuneita jalkoja ennen illan treenejä. Tulin suoraan juoksusta kotiin nukkumaan ilman venyttelyä, joka ei ollut hirveen hyvä idea. :D

-Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti