31. toukokuuta 2015

Lomalainen

Kesäloma koulusta pyörähti käyntiin eilen ja tuli kierreltyä ystävien ylppäreissä oikeen urakalla. Oli ihana nähdä ilosia ja onnellisia lakkipäitä! Isot onnet vielä kaikille valmistuneille. <3

Itsellä venyy opinnot neljään vuoteen, osittain siksi kun oon käynyt töissä lukion ohella jo pari vuotta, mutta osittain myös ihan vain oman hitaan ja ehkä hieman saamattoman opiskelutyylin takia. Olispa mulla vielä yhtä paljon motivaatiota opintoja kohtaan kuin yläasteella, tai mitä tällä hetkellä löytyy urheilua kohtaan. :D Lupaan panostaa ensi vuonna kunnon loppurutistuksen niin saan suoritettua lukion kunnialla loppuun!
--

En ole saanut hirveästi tänne kirjoiteltua viimeaikoina treeneistä, mitä tiedän että moni toivoisi. Oon kuitenkin parin viikon flunssailun jälkeen päässyt jo hyvin takaisin treenailemaan ja itseasiassa viime viikonloppuna oli myös pienet skabat CTC-salien kesken. Oli hauska päästä kokeilemaan vähän kisatilannetta tuollasessa matalankynnyksen kisoissa, ja ennenkaikkea päästä haastamaan itseään kunnolla.

Untitled

Kisat oli pariskabat ja Miitta oli mun taistelijapari. Sain huikeet tsempit Miitalta, kun tuntu etten enää ite jaksa!

Untitled

"Auts!" Tanko kopsahti otsaan toisen lajin thrustereissa. Fiilis kisoissa oli rento ja ilonen, näitä lisää!

Kevään edetessä oon myös nautiskellut entisestään ulkona juoksentelusta ja treenailusta,

Untitled

Kannattaa asua lähes Vantaalla, kun täällä maalaismaisemissa löytyy tälläiset ulkotreeni mahollisuudet ;)

Untitled

Pinkkiä, pinkkiä, apua! Ostin uudet kunnolliset kesälenkkarit vihdoin! Ja Polari myös päässy jo testailuun.

--
Eilinen juhlailta meni myöhään, mutta rauhassa, joten kävin päivällä treenailemassa. Nyt aion vaan nautiskella kun huomen aamulla ei oo mitään sen suurempia velvollisuuksia. Tittidi lomaloma.

Huikeeta kesän alkua! Ja kiitokset myös ihanista tsempeistä ja kivoista sanoista koskien blogia ja treenailua, teille eilen ulkona vastaan tulleille tutuille ja vähän tuntemattomammillekkin. Oon ollut tänään yhtä hymyä! :)

-Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti