5. huhtikuuta 2015

Tikis Workout by Björn Borg - Crossfit treeni

Kuvailtiin viime kuussa hauskaa treenivideosarjaa, jossa kuuden hengen ryhmällä aina vuorollamme vedettiin muille treeni ja tarkoituksena oli antaa vähän katsausta omaan treenityyliin. Hiukan kuin televisiosarja "Neljän tähden illallinen" tyyliin. :)
Meitä oli mukavan monipuolinen porukka mukana ja treenejä tulikin laidasta laitaan.Videoita kuvattiin muutamana eri viikonloppuna ja päivänä. Sitä mukaan kun näihin tyyppeihin tutustui, seuraavaa treenikertaa odotti entistä enemmän!

Untitled

Tänään sarjan viimeinen osa ja mun vetämä treenipätkä julkaistiin ja oli kyllä naurussa pidättelemistä kun sitä katsoin, mutta tosiaan hyvällä tavalla! Alkuun meininki oli tosi huvittunut ja mulla oli pieniä vaikeuksia keräillä itseni selostamaan, ja tuttu porukka kuunteleman mitä on luvassa. :D Treenin koittaessa kuitenkin sopivasti vakavoiduttiin ja tyypit veti treenin täysillä loppuun asti.

Videon voitte katsoa tästä alta! Ja aikaisemmat osat TÄÄLTÄ.Iso kiitos vielä Monna, Aliisa, Emmi, Jope ja Tommi kuudesta huikeesta treenistä. Tuli teitä pieni ikävä kun tätä videota katseli. <3

Ja kiitti myös Coach-Jesse isosta jelpistä treenin suunnittelussa. :)

Untitled

-Annina

2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa vielä treenin ohjelman tänne? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin toki! Laitan vaikka erilliseen postaukseen kuvien kera jos vaikka tekisin tän treenin itse uudelleen viikonloppuna! :)

      Poista